Afbeelding

Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV

Cultuur

REGIO - In de vierde aflevering van Special TV Muziekshow is Jan Smit te gast. Hij onderbrak de repetities voor Toppers in Concert om aanwezig te kunnen zijn. ‘Ik kom’ was zijn reactie toen hij hoorde van de plannen voor een Special TV Muziekshow. Dat het tijdens de repetities zou zijn, was geen probleem: ‘afspraak is afspraak’.

Al 20 jaar komt Jan Smit door ‘De Deure’ bij RTV Oost. “Jan voelt zich thuis en het Special TV-team voelt zich vereerd. Mooier kan niet”, aldus de programmamakers. 

De vierde aflevering is te zien op woensdag 27 maart. Naast Jan Smit is ook de beste Cats-coverband te gast. ‘The Cats in the House’ bestaat uit Tukkers en één Volendammer, Jordy Tuyp. Jan speelt wel eens met Jordy en volgens hem is Jordy een heel goede muzikant.

De legendarische Hein ‘Spitfire’ Mighelbrink laat zich akoestisch begeleiden door gitarist Eric Idema en natuurlijk ‘pingelt’ onze eigen Martèn le Grand ook mee.
Door De Deure komen, hoe kan het ook anders in deze Volendams getint muziekprogramma, De Havenzangers.

Andreas Gabalier, RTV Oost, Special TV Muziekshow, winactie

Winactie toegangskaarten Andreas Gabalier

De Special TV Muziekshow blijven volgen is sowieso een aanrader voor liefhebbers van muziek en dan speciaal de muziek van  de de Oostenrijkse schlagersuperster Andreas Gabalier. Special TV Muziekshow geeft namelijk tickets weg voor zijn grote open air-concert in Gronau.

Andreas Gabalier staat bekend om zijn unieke mix van traditionele Oostenrijkse volksmuziek met moderne elementen, waarmee hij een breed publiek aanspreekt. Zijn optredens beloven een onvergetelijke ervaring te worden.

Special TV Muziekshow heeft een uniek bingo-interviewspel en de bingo-getallen vormen een code. Stuur deze code naar specialtv@rtvoost.nl en maak kans op twee tickets voor het concert van Andreas Gabalier. Houd de sociale mediakanalen in de gaten en volg Special TV Muziekshow voor meer informatie.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10