Afbeelding
Foto:

Nieuwe editie toeristenkrant

Algemeen

Er is in Losser altijd iets te beleven. Met de meivakantie voor de deur is er nu ook weer een toeristisch magazine uitgebracht. Een mooie bron van informatie voor zowel de toeristen als inwoners.

LOSSER - Maak kennis met de toeristische bedrijven, bezienswaardigheden, prachtige natuur, arrangementen, lekkere streekproducten, accommodaties, horecagelegenheden, een bucketlist en leuke uitstapjes. Ook staan er leuke verhalen in bij de rubrieken “Ondernemer aan het woord” & “Lossernaren aan het woord”. Tevens staan er fiets- en wandelroutes in om de omgeving te ontdekken. Een boekwerk vol inspiratie om op pad te gaan in Beuningen, De Lutte, Glane, Losser en Overdinkel. Elke kern heeft wel iets unieks te bieden. Het magazine is in een oplage van 15.000 stuks verspreid in de regio. Ben je benieuwd? De brochure wordt op tal van recreatieve- en horeca locaties in de gemeente Losser gratis aangeboden en is uiteraard ook af te halen bij de Tourist info locaties. Kijk voor meer informatie en de online versie van deze gids op: www.visitdeluttelosser.nl 

Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Praat mee over elektrisch rijden 4 mei, 10:07
Afbeelding
Diverse activiteiten rond vrijheid en vrede in Losser dit weekend 3 mei, 14:56
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:24
Afbeelding
Hart van Losser lezen wanneer jij dat wilt! 3 mei, 08:00
Afbeelding
Inzamelactie voor goed doel 30 apr, 13:29
Afbeelding
Terugblik Koninklijke Onderscheidingen in Losser 30 apr, 11:54