Afbeelding

Herfst Mega Sale bij Mango Almelo/Hengelo

Algemeen

ALMELO - De herfst komt er weer aan. De eerste herfsttinten zijn inmiddels zichtbaar. Een mooi moment om er lekker op uit te gaan voordat de winter haar intrede doet. Momenteel profiteert u bij Mango Mobility Twente van spectaculaire kortingen om het najaar te vieren.

Tijdens de Mega Sale van 16 tot en met 19 oktober heeft Mango Mobility Twente mooie kortingen op scootmobielen en scooters, maar ook op de nieuwe rollators en rolstoelen. Bovendien ontvangt u ruim 20 procent korting op alle handige accessoires zoals regencapes. U bent van harte welkom voor een uitgebreide kennismaking om de scootmobielen of andere hulpmiddelen uit te proberen.

Veilig de winter door
Bij de aftrap van de Mega Sale op 16 oktober komt er bovendien ook een ervaren ergotherapeut langs. Deze geeft van 14.30 tot 16.00 uur uitleg over waar u op moet letten, de goede afstelling van uw scootmobiel en hoe u veilig de weg op kunt. U kunt een gratis advies krijgen van de ergotherapeut, maar aanmelding vooraf is wel nodig. Dit kan via telefoonnummer: 0546-45 32 96.

Wintercheck
Net als met de auto en andere vervoersmiddelen krijgt ook de scootmobiel het zwaarder te verduren tijdens de wintermaanden. Om ervoor te zorgen dat u veilig en zonder zorgen op pad kunt in de winter, is het verstandig om een wintercheck uit te laten voeren. Mango Moibility Twente draagt namelijk ook zorg voor het onderhoud aan uw scootmobiel. Bij deze uitgebreide, GRATIS controle kijken zij onder meer naar de verlichting, elektra, het stuurhuis, de wiellagers en de profieldiepte en spanning van de banden. Belangrijke onderdelen voor de veiligheid op de weg én de betrouwbare inzet. Mocht er iets mis zijn dan kunt u dit tegen de geldende tarieven laten repareren. Mocht het niet lukken om zelf te komen dan kan de scootmobiel ook opgehaald worden voor deze controle; de kosten hiervoor bedragen dan wel 25 euro.

Aanmelden
Wegens de grote drukte is het noodzakelijk om u aan te melden voor deze wintercheck. Bel hiervoor eveneens met 0546-45 32 96. Mango Mobility Twente is gevestigd aan de Einsteinstraat 8a, 7601 PR in Almelo. Kijk ook op: www.mangomobility.nl/almelo of www.scootmobieltwente.nl

De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 2 uur geleden
Afbeelding
Van alles te beleven op Koningsdag in Losser 4 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 4 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe editie toeristenkrant 4 uur geleden
Afbeelding
Verdiend lintje voor Cor Pit 4 uur geleden
Historische foto van schuttersvereniging St. Märten uit 1936.
Schutters St Märten vieren jubileum 4 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 6 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 23 uur geleden