Afbeelding

Spetters zoeken sponsoren

Algemeen

LOSSER - Spetters oet Losser gaan op pad voor het goede doel. De dames rijden een "barre tocht" door Europa met een echt barrel van voor 1998. Ze zijn op zoek naar sponsoren voor de volgende goede doelen: de Voedselbank, de Verjaardagsbox en Stichting Leergeld.

Vorig jaar op een feestje werd als een geintje gezegd dat ook vrouwen aan de Carbagerun mee moesten doen. Wat als een grapje begon werd, na het feestje, toch wel erg serieus. Monique Koekenberg, Mendy Versteeg en Evelien Luijerink namen de handschoen op. Ze schreven zich in eerste instantie in voor de Carbagerun, maar kwamen als nummer 246 op de wachtlijst. Daarom hebben zij zich toen maar gelijk ingeschreven voor de eerst volgende run; de Park and Party. Die was raak!! Ze konden meedoen.

Vijf dagen door vijf landen
De Carbagerun is een tocht in vijf dagen door vijf landen. Dit jaar start de Carbagerun in Putten, daarna gaan ze door naar Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië en als eindpunt Kroatië. Het is een pittige tocht voor de dames, die meerijden met de auto die de mannen vorig hebben hebben gebruikt. Dat zou de pret dus niet kunnen drukken!

Geld voor goede doelen
De inschrijving en de APK waren de kosten om het avontuur te beginnen. Familie, vrienden, buren en enthousiaste Losserse ondernemers waren bereid om de dames te helpen. En dat deden de sponsoren zo goed dat er zelfs geld overbleef! De dames, ieder met een groot hart, bedachten samen wat te doen met het overgebleven geld. Al snel waren er drie goede doelen gevonden die het geld goed kunnen gebruiken. Deze goede doelen zijn de Voedselbank in Losser, Stiching Leergeld en de Verjaardagbox Losser.

Sponsoren
Zo zijn de stoere babes nu bijna dagelijks onderweg in de gemeente Losser om nog meer sponsorgeld op te halen. Ben je sponsor, dan komt er een mooie sticker op de spetterende auto. Dat wil toch iedereen? Dus laat geen stukje lak van het barrel over en steun de dames met hun drie goede doelen in Losser. Sponsor de dames door een bericht te sturen naar de Facebookpagina: Spetters oet Losser.

Foto en artikel: Ingrid Legters

Afbeelding
De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 6 uur geleden
Afbeelding
Van alles te beleven op Koningsdag in Losser 8 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 8 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe editie toeristenkrant 8 uur geleden
Afbeelding
Verdiend lintje voor Cor Pit 8 uur geleden
Historische foto van schuttersvereniging St. Märten uit 1936.
Schutters St Märten vieren jubileum 8 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 10 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11