Afbeelding

Hardloopclinics bij Iphitos

Algemeen

LOSSER - Bewegen is gezond voor ons allemaal. En hardlopen is een relatief laagdrempelige manier om aan je gezondheid en fitheid te werken.

Starten met bewegen is echter een barrière en eenmaal begonnen blijkt volhouden keer op keer erg moeilijk. De Losserse atletiekvereniging Iphitos probeert mensen hierin te helpen door het organiseren van jaarlijkse hardloopclinics. Ook in 2023 staan deze weer op de agenda.

Van zaterdag 7 januari tot en met zaterdag 15 april kunnen beginnende hardlopers samen trainen om uiteindelijk 5 of 10 kilometer te kunnen hardlopen. Iphitos biedt deelnemers trainingsmogelijkheden op de zaterdagochtend en op doordeweekse avonden tijdens reguliere clubtrainingen. De trainingen zijn laagdrempelig, gezellig, sociaal en passen bij die gewenste gezonde leefstijl. Tevens is het een ideale sport voor iedereen die onder begeleiding van ervaren trainers wil werken aan een goede basisconditie en lekker bezig wil zijn in de buitenlucht.

De trainingen op de zaterdagochtend starten om 09.00 uur vanaf het MAN-clubgebouw bij de accommodatie aan het Nilantspad in Losser. De kosten voor de gehele clinic bedragen slechts € 45,-Via het mailadres clinic@iphitos.nl kan men zich aanmelden of vragen stellen voor meer informatie over deze clinic.

!
Afbeelding
Informatieavond over windpark in De Lutte 27 nov, 14:27
Afbeelding
Martinikoor Losser geeft kerstconcert op 10 december 27 nov, 14:26
Afbeelding
Meldplicht carbidschieten 27 nov, 12:24
Afbeelding
Uitgaansavond in Losser voor alleenstaanden van 40-67 jaar 26 nov, 14:53
Afbeelding
Extra geld voor papierinzameling 26 nov, 13:20
Afbeelding
Gezellig Sinterklaasfeest in ‘t Trefhuus in Overdinkel 26 nov, 13:18
Afbeelding
Laatste kans voor GGD enquete 26 nov, 12:03
Afbeelding
Losser en Oldenzaal scoren goed met hun toiletten 25 nov, 14:40