Afbeelding

Hardloopclinics bij Iphitos

Algemeen

LOSSER - Bewegen is gezond voor ons allemaal. En hardlopen is een relatief laagdrempelige manier om aan je gezondheid en fitheid te werken.

Starten met bewegen is echter een barrière en eenmaal begonnen blijkt volhouden keer op keer erg moeilijk. De Losserse atletiekvereniging Iphitos probeert mensen hierin te helpen door het organiseren van jaarlijkse hardloopclinics. Ook in 2023 staan deze weer op de agenda.

Van zaterdag 7 januari tot en met zaterdag 15 april kunnen beginnende hardlopers samen trainen om uiteindelijk 5 of 10 kilometer te kunnen hardlopen. Iphitos biedt deelnemers trainingsmogelijkheden op de zaterdagochtend en op doordeweekse avonden tijdens reguliere clubtrainingen. De trainingen zijn laagdrempelig, gezellig, sociaal en passen bij die gewenste gezonde leefstijl. Tevens is het een ideale sport voor iedereen die onder begeleiding van ervaren trainers wil werken aan een goede basisconditie en lekker bezig wil zijn in de buitenlucht.

De trainingen op de zaterdagochtend starten om 09.00 uur vanaf het MAN-clubgebouw bij de accommodatie aan het Nilantspad in Losser. De kosten voor de gehele clinic bedragen slechts € 45,-Via het mailadres clinic@iphitos.nl kan men zich aanmelden of vragen stellen voor meer informatie over deze clinic.

Afbeelding
Kerstdorp brengt weer gezellige december-sfeer in Denekamp 9 dec., 13:37
Afbeelding
Internationaal restaurant Hestia 8 dec., 15:58
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Irritatie over parkeerkosten 8 dec., 15:05
Afbeelding
Volop genieten bij de 37-ste Snertloop 8 dec., 13:58
Afbeelding
René Heupink uit Overdinkel geridderd 8 dec., 12:44
Afbeelding
Kerstverhaal in schilderkunst 2 dec., 10:37
Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 2 dec., 09:55