Theater Brilmansdennen schuift veel door naar 2021

LOSSER - Langzaam maar zeker komt ook het Twentse culturele leven weer wat op gang. En ook het Losserse theater Brilmansdennen is inmiddels bezig met de toekomstige planning van alle leuke optredens die hier gehouden worden. Hoewel het theater nu nog dicht is, zijn de vrijwilligers achter de schermen wel volop bezig.

Het theater is allereerst bijzonder dankbaar dat veel mensen die kaarten hebben gekocht uiteindelijk besloten om deze te houden en geen geld terug te vragen. Er werd ook actief ingezet door de culturele sector om dit te promoten. Immers, als iedereen massaal geld terug zou vragen, zouden veel voorzieningen de crisis niet overleven.

Nieuwe planning
Inmiddels is er ook meer duidelijkheid over de planning van voorstellingen. Veel is doorgeschoven naar 2021; zoals het in juni geplande concert van Dana Winner wat naar een nadere datum in 2021 gaat. Het optreden van de Edwin Evers Band is verplaatst naar 12 juni 2021, Helligen Hendrik gaat naar 1 juli 2021 en het optreden van Waylon is op 15 mei 2021. The Stones vs The Beatles is op 5 juni 2021, hiervoor is de kaartverkoop inmiddels ook van start gegaan. Programmeur Erwin van de Woning liet weten wel terughoudend te zijn qua boekingen; er is immers nog onzekerheid over verdere ontwikkelingen qua de crisis. Er zijn dan ook wat minder lijntjes uitgegooid dan voorgaande jaren. Naast de grotere optredens is het theater ook regelmatig gastheer voor andere, kleinere evenementen. Zo werd eerder de voorstelling 'Onthou van Mij' over dementie op de planken gebracht.

Veel onderhoud
De vrijwilligers grijpen deze tijd ook aan voor zowel het noodzakelijk onderhoud als het 'wensenlijstje'. Zo benadrukt voorzitter Richard Gervink dat er altijd wel dingen zijn die men wil verbeteren.

Meer berichten