Afbeelding

Pollux start met mooi jubileumjaar

Algemeen

OLDENZAAL - Volleybalvereniging Pollux maakt van 2020 een topjaar. De vereniging heeft veel te vieren; ze bestaan eind dit jaar namelijk 50 jaar. Deze week begonnen al de eerste jubileumactiviteiten.

De vereniging is na een magere periode weer volop groeiende en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet, aldus het bestuur. Afgelopen dinsdag werd het startschot gegeven voor het jubileumjaar, met de presentatie van het jubileumshirt tijdens het jaarlijkse Knieperkestoernooi in Vondersweijde. Ook niet leden kunnen het shirt vanaf februari 2020 via onze webshop aanschaffen.

Feestelijkheden
Zaterdag 18 april is het eindejaarsfeest gepland met natuurlijk als thema "Pollux 50 jaar". In Vondersweijde zullen dan de laatste wedstrijden van het seizoen worden gespeeld met als afsluiting een wedstrijd van ons nieuwe vlaggenschip Heren 1 en natuurlijk ook Dames 1. Op woensdag 13 mei wordt het jaarlijkse sponsortoernooi bij Paal12 georganiseerd. Deze staat natuurlijk ook in het teken van het jubileum. 13 en 14 juni gaan de jeugdleden 2 dagen op kamp en in september volgen de oudere jeugdleden voor een 2-daags trainingskamp. Wederom met het 50-jarig bestaan als thema. 1 oktober 2020 bestaat Pollux officiëel 50 jaar. Zaterdag 3 oktober wordt er daarom een feestelijke dag georganiseerd.

Afbeelding
Van alles te beleven op Koningsdag in Losser 49 minuten geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 50 minuten geleden
Afbeelding
Nieuwe editie toeristenkrant 51 minuten geleden
Afbeelding
Verdiend lintje voor Cor Pit 53 minuten geleden
Historische foto van schuttersvereniging St. Märten uit 1936.
Schutters St Märten vieren jubileum 1 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 2 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden
Afbeelding
Wandelen in het Dinkeldal gisteren