Landelijke Twirlwedstrijd N-joy

LOSSER/ENSCHEDE - Afgelopen zaterdag 11 mei organiseerde Twirlteam N-joy voor de vierde keer een landelijke twirlwedstrijd in de Pathmoshal. Een geslaagde dag met 174 twirl-optredens en een bomvolle tribune.

Voor de leden van N-joy zelf was deze wedstrijd zeer succesvol met zes keer goud, drie keer zilver, één keer brons, vijf maal plaatsing voor de NK en 3 maal een promotie.
Bij het onderdeel solo 1-Baton was er goud en NK Plaatsing voor Alysha Munneke bij de junioren, bij de senioren was het goud, NK plaatsing en een promotie naar de intermediate klasse voor Romy Bonnes.
Bij het onderdeel solo Dance twirl behaalde Eleonora Vorgers een zilveren medaille en promotie in de klasse pre-teen novice, een klasse hoger behaalde Lana van 't End een gouden medaille. Bij de junioren was het goud opnieuw voor Alysha Munneke, hierbij behaalde ze naast NK plaatsing ook nog eens Promotie naar de intermediate klasse. Bij de senioren was er brons voor Aranka Koster in de novice klasse, een klaase hoger was er zilver en NK plaatsing voor Romy Bonnes.

Romy en Alysha wisten met hun duo twirl eveneens beslag te leggen op het goud en NK plaatsing. Bij het onderdeel duo dance twirl was er goud voor Lana en Eleonora in de pre-teen klasse en zilver voor Alysha Munneke en Charmène Schouwink bij de senioren.

Dewi Wolters stond deze dag voor de allereerste keer op de wedstrijdvloer met haar dance solo, amper een half jaar geleden begon ze met twirlen en afgelopen zaterdag zette ze vol overtuiging een prachtige routine neer. Door de jury beloond met een mooie oorkonde en plaatsing in de pre-teen novice klasse.
De leden maken zich nu op voor de laatste wedstrijd voor de zomerstop, voor iedereen die nieuwsgierig is naar de twirlsport is er op zondag 22 sept nog een kans om de meiden in actie te zien in de pathmoshal. N-joy zal dan voor de tweede keer dit jaar een wedstrijd organiseren.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanlosser.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=760,761,762" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>