Foto: Shutterstock

Fusie SV Losser nu officieel afgerond

“SV Losser is nu officieel een feit.” Met deze simpele aankondiging via Facebook liet het bestuur van de kersverse vereniging weten dat de fusieakte dinsdag formeel getekend is.

LOSSER - SV Losser is ontstaan uit de fusie van KVV Losser en AJC ‘96, die hiermee dus ook ophouden te bestaan. “Een speciaal woord van dank aan alle vrijwilligers die dit proces met veel toewijding hebben begeleid en er samen met de notaris voor hebben gezorgd dat we alle noodzakelijke stappen hebben doorlopen en afgerond. SV Losser, samen voor iedereen!”, aldus de verklaring.’

De club heeft inmiddels al veel zin in het komende seizoen. Om een en ander passend te vieren staat een gezellige seizoensopening gepland voor zaterdag 20 augustus. Voor de jeugd zijn er leuke attracties en activiteiten, met ‘s avonds een uitgebreide feestavond met zanger en DJ.

Hoewel het fusieproces zeker niet altijd gemakkelijk is - beide clubs hebben immers hun eigen cultuur, historie en werkwijze - zien KVV en AJC ‘96 dit toch als een belangrijke stap. Samengaan maakt de nieuwe club hopelijk toekomstbestendiger dan zij op zichzelf zouden zijn. Bovendien profiteer je zo van enige schaalvergroting en beconcurreer je elkaar ook niet qua het werven van sponsoren.

Meer berichten