Joop Jansen, adjunct-directeur Roosdom Tijhuis, (links) ontvangt de autosleutels van Henk Wessels, verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente.
Joop Jansen, adjunct-directeur Roosdom Tijhuis, (links) ontvangt de autosleutels van Henk Wessels, verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente.

Baan Twente levert mobiele verduurzaming

Algemeen

Baan Twente had onlangs de eer om de eerste elektrische en tevens eerste Mercedes-Benz bedrijfswagens te mogen leveren aan Roosdom Tijhuis uit Rijssen. Het gaat om twee Mercedes-Benz eVito’s.

TWENTE - Joop Jansen, adjunct-directeur bij Roosdom Tijhuis, vertelt: ”Roosdom Tijhuis is een ontwikkelende bouwer uit Rijssen. We ontwikkelen en bouwen duurzame woningen waar onze klanten, of de eindgebruikers, met veel plezier wonen. Dit doen wij voor professionele opdrachtgevers als beleggers en woningcorporaties op het gebied van zorgvastgoed-, nieuwbouw- en renovatieprojecten.”

De 100% elektrische eVito
De geavanceerde eVito voldoet aan alle eisen van moderne mobiliteit. En is net zo functioneel, veilig en comfortabel als u van een Mercedes-Benz Vito gewend bent met zijn uiterst rendabele elektromotoren tot maar liefst 150 kW (204 pk). De eVito heeft een actieradius tot 360 km (WLTP gecombineerd).

Duurzame mobiliteit
Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Baan Twente staan dan ook alle schone en zuinige modellen van Mercedes-Benz. “Wij merken dat er steeds meer vraag is naar elektrische auto’s en auto’s met een lage CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen”, aldus Henk Wessels. verkoopadviseur bedrijfswagens Baan Twente.

Officieel Erkend Duurzaam
Baan Twente is sinds september 2016 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) en is het bewijs dat in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen zijn doorgevoerd.

Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Verenigingen uit Losser zaterdag op pad voor de Grote Clubactie 23 sep., 17:31
Afbeelding
Laat gratis tegels ophalen 23 sep., 12:09
Afbeelding
Kindergemeenteraad gaat meepraten over thema's die zij belangrijk vinden 23 sep., 08:03
Afbeelding
Jimme Nordkamp in top 25 22 sep., 17:48
Afbeelding
Echtpaar Hoppe-ten Bos viert 60-jarig huwelijk 22 sep., 13:20
Afbeelding
Adviesdag voor grensgangers 22 sep., 11:19