<p>Men speelt straks in de muziekkoepel vooral eigentijdse nummers, maar ook de marsen mogen niet ontbreken.</p>

Men speelt straks in de muziekkoepel vooral eigentijdse nummers, maar ook de marsen mogen niet ontbreken.

Slagwerkers Crescendo donderdag in muziekkoepel

Op donderdag 16 juni om 19.30 uur zal de slagwerkgroep van muziekvereniging Crescendo Overdinkel een optreden geven in de muziekkoepel in Overdinkel. 

OVERDINKEL - Het zal een afwisselende show worden waarbij slagwerk, percussie, drums en trommels centraal staan. Hoewel er deze avond zeker ook enkele marsen voorbij komen staan er vooral vlotte eigentijdse nummers op het programma. Daarnaast gaan de jongste twee jeugdleden deze avond voor het eerst hun kunsten laten zien. De slagwerkgroep van Crescendo wil vooral laten zien en uitdragen dat slagwerk leuk is voor jong en oud! Iedereen is van harte welkom. Luister en swing mee met Crescendo Overdinkel.

De slagwerkgroep van Crescendo geeft regelmatig dit soort leuke optredens, zowel op eigen gelegenheid als bij andere activiteiten. Zo brengen zij een stukje sfeer en gezelligheid. Muzievereniging Crescendo bestaat echter niet zonder de vele bijdragen die mensen jaarlijks doen. Zo doet men momenteel weer mee met de actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds, waarbij mensen aangespoord worden om te doneren. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina: ‘Muziekvereniging Crescendo Overdinkel.’

Meer berichten