Zoso is van alle markten thuis

Een outfit van Zoso bestaande uit een broek van 96 procent katoen en 4 procent elastan en een sweater is comfortabel en ideaal voor een avondje film kijken op de bank. Maar het veelzijdige merk Zoso heeft zeker ook passende outfits voor andere bezigheden. Naar kantoor gaan en er representatief uitzien is geen enkel probleem. Dat het comfort van de “bankhang-outfit” ook mogelijk is op de werkvloer laat het merk Zoso je graag ervaren.

Rokken kort en lang, jurken kort en lang, broeken, blazers, sweaters, blouses en T-shirts: Zoso heeft het allemaal. Zwart, wit, pasteltinten, primaire kleuren: ook dit heeft Zoso. Effen, opdruk, motieven: je raadt het waarschijnlijk al, ook dit heeft Zoso in de collectie. Zoso heeft dus wel iets voor elke vrouw voor elk seizoen, maar altijd eigentijds, stijlvol en met een hoog draagcomfort.

Elk seizoen komt Zoso met nieuwe items. Deze nieuwe kledingstukken in de collectie volgen de trend van dat moment, maar Zoso geeft er wel een eigen twist aan. Door combinaties te maken met  kledingstukken uit de nieuwste collectie, een oudere collectie en de basics kun je met je outfit je eigen stijl laten zien, maar ben je niet beperkt tot eentje. De ene dag een stoere look kan moeiteloos worden afgewisseld met een sportieve outfit een dag later.

Sans Online geeft ook jou graag de mogelijkheid om te genieten van de stijlvolle kleding van Zoso. Bestel eenvoudig online en als je na ontvangst niet direct verkocht bent, dan heb je 21 dagen de tijd om van de koop af te zien. Het enige risico dat je loopt is dus verknocht te raken aan de kleding van Zoso en binnen de kortste keren je hele kast ermee vol te hebben liggen.

Meer berichten