Afbeelding

Fietstochten onder leiding van een gids

Algemeen

DE LUTTE - Deze zomer is het weer volop genieten van de mooie Twentse natuur. Je kunt hier uitstekend fietsen, zeker in De Lutte. Deze week zijn weer de fietstochten onder leiding van een gids van start gegaan.

Nu de coronaregels versoepelen kunnen er steeds meer activiteiten weer van start, zo ook de fietstochten onder leiding van een gids. Ga op pad met een ervaren gids die je onderweg voorziet van leuke weetjes en feiten. Uiteraard is een kop koffie met lekkers inbegrepen. Deze vrijdag is de eerste smokkelfietstocht. Op zaterdag 11 juli staat het fietsen langs de grens op de agenda, met als startpunt de Tourist Info Losser. Op 8 augustus kunnen mensen weer meefietsen met de smokkelfietstocht die begint bij camperplaats Skop’nboer in Overdinkel.

Fiets mee
De fietstochten vinden plaats bij een minimum aantal van 6 deelnemers. De kosten voor deelname zijn 6,50 euro en dat is inclusief de genoemde koffie met lekkers. De fietstochten starten om 10.30 uur en duren ongeveer 3 uur. Daarnaast zijn er ook fietstochten naar Bad Bentheim onder leiding van een gids. Deze fietstochten vinden plaats op 1, 15 en 28 augustus met een minimum van 6 deelnemers. Deelname aan deze fietstocht bedraagt 19 euro en dat is inclusief een boslunch. De fietstochten beginnen om 10.00 uur en vertrekken vanaf camping De Bergboer. Aanmelden voor deze fietstochten is verplicht. Dat kan bij Tourist Info De Lutte - Losser: 0541-551160 of via info@visitdeluttelosser.nl.

Coronaregels
Tijdens de fietstochten is het belangrijk dat de 1,5 meter afstand maatregel in acht wordt genomen. Daarnaast is het in Duitsland nu nog verplicht om een mondkapje te dragen als u een gebouw wilt betreden. Mondkapjes dienen zelf meegenomen te worden voor de fietstocht naar Bad Bentheim; hou hier dus rekening mee.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 14 uur geleden
Afbeelding
Wandelen in het Dinkeldal 19 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56