De wagenbouwers maken ook dit jaar weer mooie creaties.
De wagenbouwers maken ook dit jaar weer mooie creaties. Foto:

Open carnavalsloods in De Lutte

De afgelopen twee jaar waren magere jaren voor de carnavalsliefhebbers in Nederland. Corona was immers een tijd lang de grote spelbreker voor deze gezelligheid. Nu kunnen we eindelijk weer volwaardig carnaval vieren, waar men ook in De Lutte druk aan werkt.

DE LUTTE - De Bosdüvelkes en Tuffelkeerlkes houden naar goed gebruik ook weer een open loods op zondag 29 januari. Beide verenigingen openen de deuren voor het grote publiek, zodat de wagenbouwers kunnen laten zien welke technieken zij gebruiken om een grote praalwagen te bouwen.

Inwoners van De Lutte, bevriende carnavalsverenigingen en vele andere belangstellenden kunnen een kijkje nemen in de ‘Boawelhook’ aan het pastoor Rudingpad in De Lutte. De Bosdûvelkes hebben het thema ‘wegenbouw’ en de Tuffelkeerlkes gaan dit jaar de strijd aan met ‘reptielen’. Dit allemaal onder het genot van een hapje en een drankje waarbij de kapel nog een vrolijke noot zal spelen. Iedereen is welkom vanaf 14:00 uur op zondag 29 januari bij carnavalsloods de ‘Boawelhook’ aan het pastoor Rudingpad in De Lutte.

Meer weten over de verenigingen en hun activiteiten? Kijk ook eens op www.bosduvelkes.nl of www.tuffelkeerlkes.nl

Pen