Volg de actieve kaboutertocht

Kinderen en ouders kunnen vanaf Pannenkoekhoes De Stroper een actieve gezinswandeling maken. De tas met opdrachtkaarten en materialen is op te halen bij De Stroper. Onderweg is er van alles te beleven. 

DE LUTTE - Een tas met opdrachtkaarten en materialen is te huren bij De Stroper en vanaf daar kunnen ouders en kinderen samen op pad gaan. Langs de bestaande OERRR-route zijn kabouters geplaatst en bij elke kabouter is er een activiteit, spel of opdracht te doen. Ook zijn er dieren te spotten met een verrekijker, kunnen er natuurschatten worden verzameld en onderweg kunnen de wandelaars uitrusten op erve Middelkamp. De tocht is ongeveer twee kilometer lang en is dus ook voor de allerkleinsten goed te doen. 

Na afloop krijgen kinderen een kabouterdiploma samen met een glas ranja. De kosten voor het huren van de tas bedragen 7,50 euro. Reserveren is ook mogelijk door te bellen naar 0541 551 515. Pannenkoekhoes De Stroper is gelegen aan de Bentheimerstraat 25 in De Lutte en is van woensdag tot en met zondag geopend.