Walter Fennis zal leiding geven aan de bijeenkomsten 'Leer luisteren naar klassieke muziek'.
Walter Fennis zal leiding geven aan de bijeenkomsten 'Leer luisteren naar klassieke muziek'. Foto:

Klassieke muziek luisteren met Walter Fennis

CuSo55+ Losser houdt binnenkort een cyclus van drie bijeenkomsten over het thema 'Leren luisteren naar klassieke muziek' onder leiding van Walter Fennis.

LOSSER - Walter Fennis heeft zijn arbeidzame jaren ervaren als een gelukkige aaneenschakeling van functies met daarin direct contact met muziek en theater. Aanvankelijk een ruim aantal jaren als trompettist in een orkest, vervolgens in aansturende functies bij de opera en verschillende symfonieorkesten. Bij elkaar ruim 40 jaar live-optredens met een breed repertoire met nationale en internationale dirigenten en solisten, ruim voldoende om daar drie bijeenkomsten rijkelijk uit te putten.
De bijeenkomsten zullen plaats vinden op dinsdagochtend 24 januari en op dinsdag 7 en 21 februari van 09.30 tot 12.00 uur. De kosten zijn 30 euro voor de gehele cyclus, inclusief koffie en thee. De locatie is de Böggelschuur aan de Sportlaan te Losser (ingang via Erve Kraesgenberg).
Aanmelden kan voor 14 januari middels een e-mail naar cusolosser@gmail.com en gelijktijdig het inschrijfgeld van 30 euro over te maken op bankrekening NL22 RABO 0130 3954 98 ten name van Stichting Fundament onder vermelding van cyclus Walter Fennis.
CuSo55+ Losser kent geen leden. Iedereen die 55+ is is welkom. Voor meer informatie zie ook de website:

www.cusolosser.nl