Kinderkleedjesmarkt laat kinderen spullen verkopen

De kinderkleedjesmarkt vindt plaats op zaterdag 24 juni in het Kulturhus Denekamp. Deelnemende kinderen kunnen tweedehands spullen verkopen.

DENEKAMP - De markt zal gehouden worden van 14.00 tot 17.00 uur. De opbouw is tussen 13.00 en 14.00, dan kunnen de kinderen hun kleedje vullen met tweedehands spullen (geen eten en drinken). De kinderkleedjesmarkt is een leuke gelegenheid voor kinderen om wat op te ruimen én oude spullen een nieuw leven te geven bij een ander. Aanmelden voor deelname kan gemakkelijk via de website van het kulturhus: www.kulturhusdenekamp.nl


Voor 2,50 euro is het mogelijk om een kleedje te reserveren. Op vertoon van het ticket krijgen kinderen drie strekkende meters om met kleden te vullen. Het is handig wisselgeld mee te nemen voor contante betalingen. De kleedjesmarkt is voor kinderen die op de basisschool zitten, tot en met 13 jaar. De organisatie vraagt of de ouders op hun eigen kinderen willen letten, de organisatie is niet aansprakelijk wanneer er iets gebeurt, maar natuurlijk zijn er wel mensen van het kulturhus aanwezig tijdens deze dag. Op vertoon van hun ticket kunnen de deelnemende kinderen gratis ranja krijgen.