Afbeelding
Foto: Picasa

Kiwanis eren jeugdig talent met mooie aanmoedigingsprijzen

De Kiwanis serviceclub Oldenzaal heeft weer de jaarlijkse Talent Awards uitgereikt. Dit zijn aanmoedigingsprijzen voor leerlingen van het Twents Carmel College. Op deze manier willen ze leerlingen met veel talent op een bepaald gebied extra stimuleren en activeren. 

OLDENZAAL - Het was een perfect georganiseerde tweede editie van de Talent Awards uitreiking. Voorzitter Swen Alink van de Kiwanis maakte er met de mede-leden een bijzondere avond van in de hal van het stadhuis. Presentatrice Sandy Nijhuis en de heren van de serviceclub maakten er een prachtshow van samen met de Bigband van het Carmel college die voor mij wel vaker mag worden gehoord. 


Meedoen aan de Talent Awards levert voor elke deelnemer al een cheque op van 100 euro. Maar voor de winnaars was er meer, niet alleen de eer maar ook nog eens een cheque van 1.000 euro. Lisa Beld uit Rossum, zangeres en songwriter, won in de categorie 'kunst en wetenschap'. Gino Beuvink won in de categorie 'ambacht en innovatie'. En het was Pepijn Velthuis uit Oldenzaal die won in de categorie 'netwerk en sport'.


Het was voor mij als senior bijzonder om te ontdekken hoeveel talent in onze Oldenzaalse jongeren schuilt. Niet alleen in Oldenzaal maar in geheel Noordoost-Twente barst het van talenten. Om scholieren van het Twents Carmel College te helpen bij het ontwikkelen van hun competenties, heeft Kiwanis Club Oldenzaal de Talent Awards in het leven geroepen. Een welverdiende stimuleringsprijs waarmee een bijzondere prestatie, inspanning of benut talent wordt beloond. (Tekst/foto: Martin Meijerink)

Afbeelding