De directeur van Circus Titus Brandsma met zijn grote moker. Te gebruiken op de monsters of bezoekers?...
De directeur van Circus Titus Brandsma met zijn grote moker. Te gebruiken op de monsters of bezoekers?... Foto:

Haunted House bij Scouting Titus Brandsma

Scouting Titus Brandsma houdt ook dit jaar weer een Haunted House tijdens Halloween. Op zaterdag 30 oktober zal het gebouw aan de Potskampstraat weer omgetoverd worden tot een angstaanjagend spookhuis. Dit jaar met het thema 'Circus'.

OLDENZAAL - Bezoekers zijn welkom van 19.00 tot 21.00 uur. Zij lopen dan een route waarbij ze allerlei enge dieren en andere monsters tegenkomen. Het Haunted House is geschikt voor de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar, dus volgens de scouting 'zeker kindproof'. Twee jaar geleden hield de scoutinggroep voor het eerst zo'n spookhuis, wat nu dus een vervolg krijgt. Afgelopen jaar was het immers als gevolg van de strikte coronamaatregelen niet mogelijk om een evenement zoals dit te organiseren waarbij de anderhalve meter afstand lastig te handhaven is.


Het circus neemt ook een markt mee waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje. Hiervoor worden consumptiemunten verkocht รก 50 cent per stuk. Kinderen vanaf 6 jaar tot en met 15 jaar zijn van harte welkom, alleen of met hun ouders. Het Haunted House zelf is geheel gratis te bezoeken. De circustent staat op het terrein van de Scouting Titus Brandsma aan de Potskampstraat 5 in Oldenzaal.  Kijk voor meer informatie op de website van Scouting Titus Brandsma:

www.scoutingtitusbrandsma.nl/hauntedhouse

Afbeelding