Teatro Classico moest het afgelopen jaar afscheid nemen van diverse trouwe leden. Zij zijn nu op zoek naar nieuwe aanwas.
Teatro Classico moest het afgelopen jaar afscheid nemen van diverse trouwe leden. Zij zijn nu op zoek naar nieuwe aanwas. Foto:

Teatro Classico zoekt zangtalent

Het gemengde koor Teatro Classico is afgelopen maand weer begonnen met de wekelijkse repetities. Zij verwelkomen nu ook weer graag een aantal nieuwe leden om muzikaal op niveau te blijven.

OLDENZAAL - Het koor bestaat uit zo'n 25 leden uit heel Noordoost-Twente. Zij zingen bekende koorwerken uit opera's en operettes evenals andere klassieke werken. De muzikale leiding is in handen van een professionele dirigent/pianist. Sinds 1 september is het koor weer begonnen met de wekelijkse repetities, compleet met een nazit die de leden altijd als heel gezellig ervaren.

Helaas moest het koor het afgelopen jaar ook afscheid nemen van enkele trouwe leden. "Wij willen daarom heel graag ons koor weer versterken met nieuwe leden om muzikaal op goed niveau te kunnen blijven.", aldus het koor. Op donderdag 28 oktober houden zij daarom een open repetitie, van 18.30 tot 20.00 uur bij Zalencentrum Rouwhorst in Oldenzaal. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.


Wilt u liever eerst nadere informatie inwinnen, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van het koor via 0541-353000. Of u kunt een kijkje nemen op de website van het koor:

www.teatroclassico.nl

Afbeelding