Laatste kans bezoek aan Wonderryck's dino-expo

Wie nog graag een bezoek wil brengen aan de dinosaurus-expositie van museum en landschapscentrum Natura Docet Wonderryck Twente in Denekamp moet er snel bij zijn: de expositie loopt nog tot en met 31 oktober.

DENEKAMP - In deze herfstvakantie worden nog wel diverse activiteiten gehouden voor jong en oud die inhaken op de expositie. Zo kan men deze vrijdag 22 oktober en vrijdag 29 oktober nog mee met een rondleiding door het museum onder leiding van de conservator. Deze rondleiding start dan om 14.30 uur bij minimaal 10 deelnemers. De rondleiding kost dan 4 euro.

Voor de jeugd is er nog de workshop fossielen gipsen die op zaterdag 30 oktober voor het laatst gehouden zal worden. Deze start dan om 11.30 uur. Opgave aan de balie en deelname kost 3 euro. Verder kan men ook in het museumlab echte fossielen prepareren.

Uiteraard is ook de huis-koningspython Loesje deze weken nog te bewonderen. Zo is op dinsdag 26 oktober nog een Meet & Greet met Loesje waar bezoekers met de python op de foto kunnen. Dit zal gehouden worden om 14.30 uur. Opgave bij de balie en deelname kost 3,50 euro. Kijk ook op:

www.wonderryck.nl