Nu ook 35+ elftal bij DSVD
lekker in beweging blijven

DEURNINGEN - Voetbalclub DSVD heeft nu ook een elftal voor spelers ouder dan 35 jaar. Afgelopen vrijdag 9 juli werd dit officieel opgericht.

De club hield een informatieavond met geïnteresseerden, met gelijk een positieve sfeer. Het bestuur had al bij voorbaat een 35+ ingeschreven bij de KNVB om deel te nemen aan het komende seizoen. Volgens de club was er namelijk zeer veel vraag om zo'n team op te zetten. Onder meer van oud-spelers. In beweging blijven is immers gezond en met een beetje gezond verstand en wederzijds respect is dit ook hopelijk zonder te zware blessures te doen. Bij de informatieavond zelf hebben zich gelijk 12 mensen aangemeld als lid van DSVD, een dertiende was al lid van de club. Daarnaast zijn er diverse andere mensen die concrete interesse getoond hebben om lid te worden in de nabije toekomst.


De opzet van het 35+ elftal is dat het team op tien vrijdagen verspreid over het seizoen en in toernooivorm met vier andere verenigingen gaat spelen. Zij spelen dan met een team van zeven man op een half veld. Remi Suthof en Hugo Stamsnieder zijn de leiders van het nieuwe elftal. De eerste training staat gepland voor vrijdag 27 augustus; zo kan men met enige training het toernooi in. Wie meer wil weten over het 35+ elftal of over DVSD in het algemeen kan kijken op: www.dsvd.nl