Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Filmhuis weer van start gegaan

DENEKAMP - Het Filmhuis Denekamp gaat weer films vertonen. Hoewel er nog wat onzekere factoren zijn, staan de eerste films al wel weer op de agenda.

Het Filmhuis Denekamp vertoonde op 13 december voor het laatst een film; 'The Bridges of Madison County'. Sindsdien moesten de deuren dicht blijven. Normaliter zou het Filmhuis juist nu de zomerstop in gaan, maar aangezien er de afgelopen tijd niets mogelijk was, heeft men besloten om juist nu wél te gaan draaien.

Eerste film
Komende woensdag 9 juni vertoont het Filmhuis om 20.00 uur de eerste film; toepasselijk: "Sorry we missed you". Er is geen pauze, wel krijgt elke bezoeker een flesje water. Kaarten zijn te koop via https://www.supersaas.nl/schedule/Kulturhus_Denekamp/Kaartverkoop Er mogen maximaal 30 bezoekers naar een voorstelling, dus wees er op tijd bij qua kaarten.

Verdere films
Voor de komende tijd zijn ook nog andere films gepland. Op woensdag 16 juni toont men 'Peanut Butter Falcon'. Op woensdag 23 juni is 'Son-Mother' hier te zien en op woensdag 30 juni 'System Crasher'. Telkens om 20.00 uur en kaarten zijn voor 7,50 euro via de bovenstaande website te reserveren. Uiteraard is alles onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen.