Afbeelding

Op volle toeren de zomer door

Algemeen

De Twentse Zorgcentra zet ook dit jaar weer een leuke zomerprogrammering op voor de bewoners van onder meer de Losserhof. Onder de noemer ‘Op volle toeren de zomer door’ kunnen zij van allerlei leuke activiteiten genieten.

LOSSER - In de zomer kan het ook voor de bewoners van dit soort zorginstellingen een tikkeltje eenzaam zijn. Immers, familie en medewerkers zijn op vakantie, sommige activiteiten liggen stil en een deel van de routine valt weg. Door een leuk recreatief programma aan te bieden met voor ieder wat wils vliegt de zomer voorbij. Enkele hoogtepunten deze zomer zijn de buurtfeestjes die op alle DTZC-woonlocaties gehouden worden. Met een hapje en drankje en natuurlijk volop muziek. Verder is er op de Losserhof straks ook een vakantieplek ingericht; een grote tent waar men spelletjes kan doen, kan chillen, een BBQ houden of een kampvuur maken. Verder is er op 23 augustus het luchtballonnenfestival bij de Losserhof, waarbij bewoners mee kunnen met een luchtballon. Op 9 september is er een motorspektakel, waarbij zij mee kunnen op de motor. Dit alles doorspekt met andere, kleine activiteiten - verveling hoeft dus niet deze zomer!

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10