griezelen_losser
griezelen_losser

Griezelen in het Losserse centrum

Algemeen

Centrum Management Losser en de lokale ondernemers schenken ook dit jaar weer aandacht aan Halloween. Er worden diverse acties en activiteiten gehouden rond het griezelfeest.

LOSSER - Uit onderzoek van onder meer Motivaction blijkt dat een kwart van de Nederlanders bekend is met het feest en dat jaarlijks zo’n 17 procent van mensen het ook concreet zou vieren. Met name onder de jongere doelgroep is het een steeds bekender feest. Op zaterdag 30 oktober, de dag van Halloween, zijn er twee activiteiten. Zo kunnen kinderen en jongeren van 4 tot en met 16 jaar gratis deelnemen aan een workshop pompoen carven van 12.00 tot 15.00 uur op het plein op de Brink. Inschrijven kan via www.centrumlosser.nl Vanaf 18.30 uur staat een griezeltocht op het programma. Hierbij zal het centrum opgedeeld worden in ‘rijken’ waarbij de kinderen een leuke wandeltocht maken. De liefhebbers van “echt eng” kunnen hierbij ook kiezen voor zogeheten “scary lanes” met extra griezelige scenes. Ook hiervoor is aanmelden verplicht via bovengenoemde website. Deelname is gratis, maar wel onder begeleiding van een volwassene.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 54 minuten geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48