Afbeelding

Losser pakt uit deze zomer!

Algemeen

LOSSER - De recreatieve en toeristische sector van Losser pakt weer groots uit deze zomer. Veel mensen blijven in eigen land en eigen regio, waardoor dit wel eens een erg mooi toeristisch seizoen kan worden. Hoewel er grote uitdagingen zijn qua evenementen, is er toch nog veel mogelijk om een leuke zomer te beleven in Losser.

Losser heeft de nodige vaste items die op zich al publiekstrekkers zijn. Zo zijn er naast de wekelijkse markten ook specifieke boerenmarkten met een stukje folklore. Zo kunt u op 31 juli naar de toeristische streekmarkt in het centrum, waar ook demonstraties van oude ambachten gegeven worden. Handgemaakte producten worden hier ook ter plaatse verkocht. Vanaf deze streekmarkt kunnen mensen ook mee met een gratis huifkartocht die vanaf het Raadhuisplein vertrekt. Op 28 augustus is de tweede streekmarkt, waar eveneens de huifkartochten en demonstraties gehouden worden. Ook kinderen zijn die dag van harte welkom; zij kunnen deelnemen aan de kinderkleedjesmarkt. Verder kunt u ook nog deelnemen aan de twee laatste fietstochten door Losser, op 24 en 31 juli. Aanmelden kan via www.fietsendoorlosser.nl Op 4 september sluit het zomerprogramma af met de Formule 1 Racing Day op het Raadhuisplein. 

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 14 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48