Een riante boerderij met mooie lap agrarische grond: uw nieuwe optrekje?
Een riante boerderij met mooie lap agrarische grond: uw nieuwe optrekje?

Losser verkoopt bouwkavel Overdinkel

Algemeen

LOSSER - De gemeente Losser doet regelmatig grond in de verkoop. Momenteel hebben zij een aantrekkelijke kavel in Overdinkel in de verkoop.

Het gaat om een bouwkavel met agrarische grond. De kavel is 635 vierkante meter en achter de kavel ligt een perceel agrarische grond van ruim 6.105 vierkante meter. In totaal dus 6.740 vierkante meter ruimte. Leuk plekje voor wie graag wat meer ruimte wil. De bouwkavel en de agrarische grond worden in één koop aangeboden door de gemeente. De verkoop per inschrijving opende vrijdag 16 juli. De toekomstige eigenaar mag op het bouwblok een vrijstaand woonhuis met bijgebouw realiseren. De agrarische grond mag nadrukkelijk niet als tuingrond in gebruik worden genomen, ook mogen er geen bouwwerken op worden gerealiseerd. De bodemprijs voor de bouwkavel inclusief de agrarische grond is 295.295 euro inclusief BTW. Geïnteresseerden kunnen tot 16 september 2021, 12.00 uur, een biedingsformulier inleveren bij Notariskantoor Poppinghaus in Losser. Op 16 september, 16.00 uur, zal de notaris de biedingsformulieren openen. De gemeente Losser heeft tot 17 september 2021, 13.00 uur, de tijd om de kavel te gunnen aan de beste bieder. De gemeente kan ook besluiten de kavel niet te gunnen. De bouwkavel wordt via Straatman Makelaardij in Losser aangeboden. Informatie staat op: www.funda.nl en op de website van Staatman makelaardij.

Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 33 minuten geleden
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 uur geleden
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 20 uur geleden
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 20 uur geleden
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 21 uur geleden
Afbeelding
Goede Doelen Losser helpt St Märten aan een nieuwe keuken 21 uur geleden
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 22 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 22 uur geleden