Dronebeeld van de rommelmarkt afgelopen jaar.
Dronebeeld van de rommelmarkt afgelopen jaar.

Rommelmarkt Lutheria 20 mei

Verenigingen

Op maandag 20 mei 2024, tweede pinksterdag, houdt volleybalvereniging Lutheria wederom de jaarlijkse rommelmarkt. Net als vorig jaar is deze weer bij de sporthal aan de Kroepsweg 1 in De Lutte.

DE LUTTE - De rommelmarkt begin om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Er is voor iedereen wat wils zoals speelgoed, servies, lampen, antiek, fietsen, decoratiemateriaal, meubels en nog veel meer. De goederen worden uitgestald en de meest opvallende spullen worden per opbod verkocht door middel van een veiling die om 11.30 uur start. De rommelmarkt wordt georganiseerd door vrijwilligers van de leden van V.V. Lutheria. Alle opbrengsten komen ten goede aan de vereniging. Men hoopt dit jaar dus weer op een gezellige opkomst én uiteraard een mooie opbrengst. Zorg dat je erbij bent want het is ieder jaar een gezellig gebeuren! Datum & locatie: 20 mei van 11.00 tot 14.00 uur. Op de parkeerplaats van Sporthal De Luttermolen aan de Kroepsweg 1 in De Lutte.

Over Lutheria

Volleybalvereniging Lutheria werd op 1 augustus 1972 opgericht door een aantal dames, met als eerste trainer Gerard Prossen Jan Morsink als voorzitter. Door de jaren heen groeide de vereniging flink; met tegenwoordig zo’n 200 leden. Kijk ook op hun website voor meer informatie: www.lutheria.nl

Afbeelding
Muziekvereniging Excelsior houdt benefietconcert voor KWF op 2 juni 30 minuten geleden
Afbeelding
Nieuw Breinpunt in de bibliotheek 7 mei, 16:15
Afbeelding
Losser druk bezig met tegelwippen 7 mei, 15:11
Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Afbeelding
Praat mee over elektrisch rijden 4 mei, 10:07
Afbeelding
Diverse activiteiten rond vrijheid en vrede in Losser dit weekend 3 mei, 14:56
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:24