Afbeelding

CDA zet vrijwilligers in het zonnetje

Human Interest

De CDA-afdeling Losser heeft traditiegetrouw weer diverse lokale vrijwilligers in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun inzet. Leden van de fractie gingen alle kerkdorpe nlangs om dit jaar weer iemand of een organisatie in de schijnwerpers te zetten.

LOSSER - Voor het dorp Losser werd het Valentijnsboeket uitgereikt aan Sini Punte (linksonder). Een waardering voor het vele vrijwilligerswerk dat zij jarenlang en nog steeds grotendeels achter de schermen uitvoert. Het begon al toen de kinderen op de lagere school kwamen, eerst in de OR en later in de MR. In Beuningen heeft Annemiek Kuipers uit handen van raadslid Luc Westerhof het Valentijnsbloemetje ontvangen (linksboven). Velen kennen haar als de vorige eigenaar van Restaurant Sterrebos maar Annemiek heeft zich daarvoor jarenlang belangeloos ingezet voor ‘ons’ mooie dorpje Beuningen, onder andere als voorzitter van de Dorpsraad.

Glane
In Glane verrasten ze Wemmy Meijer-Schorfhaar met een boeket (rechtsboven). Met open armen werden commissieleden Stefan Kwekkeboom en Lilian Hassing ontvangen door de 81-jarige fitte vrouw in haar prachtige stulpje. Ze ontvangt dit boeket omdat ze al heel haar leven lang klaarstaat met raad en daad voor haar naasten en andere hulpbehoevenden.

Overdinkel
In Overdinkel werd Hala Bryk verrast met een boeket bloemen door Jos in het Veld (rechtsonder). Velen kennen haar van de vele toneeluitvoeringen die de Hervormde Toneelvereniging Eensgezindheid jaarlijks op de bühne brengt in de Christelijke Vereniging te Overdinkel, het onderkomen van de OVO.

De Lutte
Ook de vrijwilligers van de Zonnebloem-afdeling De Lutte-Beuningen zullen in het zonnetje gezet worden, dit gebeurt bij gelegenheid van de eerstvolgende bestuursvergadering zo laat het CDA weten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10