Tram2 is gevestigd aan de Tramweg 2 in Rossum.
Tram2 is gevestigd aan de Tramweg 2 in Rossum.

Column: mooie herinneringen maken bij Tram2 in Rossum

Column

Het zal ook u zeker niet ontgaan zijn, maar binnenkort is het Valentijnsdag! Deze week nog het carnaval en dan is het Valentijn. Op Valentijnsdag vier je de liefde met anderen. 

ROSSUM - Dit jaar vier ik Valentijnsdag met mijn kleindochter, inmiddels een stralende jonge dame met ogen vol verwachting, samen met haar vriend Lex. Dit zijn de mooie momenten om elkaar te laten weten dat men om elkaar geeft. Immers alles draait om de liefde. Valentijnsdag is ook voor mij ook een moment om de liefde te vieren en te delen. Samen hebben we besloten om uit eten te gaan; dát is ook liefde en samen delen. Dus heb ik een tafel gereserveerd bij het restaurant waar ik mij thuis voel en dat is bij Tram2 in Rossum.

Valentijnsmenu
Een blik op de site van Tram2 zegt dat ook daar aan Valentijn is gedacht. Omringd met de nodige hartjes wordt daar een arrangement ‘ All you can eat’ aanbevolen. Het is tijd om op voorhand je keuze te maken. Ik kijk naar mijn kleindochter en hoe ze haar lippen tuit, nadenkend over haar keuze. Haar vriend Lex grinnikt en zegt: “Kies maar iets lekkers uit schat, opa betaalt”. Wat heeft Tram2 te bieden? De gerechtjes voor Valentijnsdag; keuze voor ieder, vlees vis en vega, er zijn zelfs glutenvrije mogelijkheden. In goed overleg keuzes gemaakt; heerlijk om de jongelui zo bezig te zien.

Herinneringen
Ik denk aan mijn eigen liefdesverhaal, aan de vrouw die mijn hart veroverde met haar guitige lach en haar passie voor eten. Ze is er niet meer, maar haar herinnering leeft voort in onze harten. We proosten op voorhand met onze glazen rode wijn, op de liefde en het leven. Wij delen de verhalen en lachen om oude herinneringen. Mijn kleindochter en haar vriend hebben nog zoveel avonturen voor zich liggen, zoveel momenten om te koesteren. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel mag uitmaken van dit speciale moment.

Kaatje Knip

29 februari is een zeldzame datum op onze kalenders.
Column Kaatje Knip: ode aan een best bijzondere (schrikkel)dag 24 feb, 13:33
Hermine is een veelzijdig creatief talent.
Hermine schildert de kleur van de ziel 23 feb, 15:02
Afbeelding
Column: Mopperen op muziek 23 feb, 13:36
Harm en Bianca tijdens een potje Skip-Bo.
Aan de slag als begeleider bij Aveleijn met een werk-leertraject 23 feb, 13:34
We worden steeds ouder én blijven langer zelfstandig wonen. Maar hierdoor neemt ook het valrisico toe.
Slimme vloer moet vallen voorkomen 23 feb, 13:08
Afbeelding
CDA zet vrijwilligers in het zonnetje 23 feb, 11:07
Afbeelding
Subsidie voor woningisolatie 20 feb, 14:59
Afbeelding
Ouderenadviseur geeft praktische informatie 20 feb, 11:51