De gedrukte gidsen voorzien ook nu nog in een concrete informatiebehoefte in deze tijden van digitalisering.
De gedrukte gidsen voorzien ook nu nog in een concrete informatiebehoefte in deze tijden van digitalisering. Foto: Shutterstock

Akse Media start met actualisatie van de Losserse gemeentegids

Algemeen

De gemeente Losser en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids, op www.losser.smartmap.nl, vindt men informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

LOSSER - Sinds afgelopen week worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding in de gids benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien men in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt men van Akse Media een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de gegevens op elk gewenst moment gewijzigd kunnen worden. Is er bij hen geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met de organisatie opgenomen.

Wie als organisatie of vereniging nog niet in de gids staat maar dit wel graag wil kan gegevens doorgeven aan redactie@aksemedia.nl onder vermelding van gemeentegids Losser, of bel naar: (0223) 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze salesmanager via (0223) 673 021. Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neemt u dan zeker contact met ons Akse. Als officiële uitgever van de gemeentegids Losser 2023 bezitten de publiciteitsadviseurs een aanbevelingsbrief van de gemeente. Hier kan men te allen tijde naar vragen.

Akse Media verzoekt media zoals ons om altijd even een aankondiging te doen dat zij weer beginnen met de verkoopactiviteiten. Aanleiding is de flinke wildgroei van malafide ‘gemeentegidsen’ door de jaren heen. Ondernemers worden dan benaderd om te adverteren in ‘de gemeentegids’, waarbij het vaak gaat om een niet-officiële gids of louter een online vermelding. Dit is een bekende vorm van acquisitiefraude waar helaas ook de nodige Twentse ondernemers de dupe van zijn geworden. Het is daarom verstandig om altijd door te vragen naar de details en alleen in zee te gaan met de erkende uitgever van dit soort gidsen. Kijk ook op: www.fraudehelpdesk.nl

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10