Sylvia Grunder (links), uitbater van cafe 't wiefke in Losser en Getty Schepers, matchmaker bij Datingoost.
Sylvia Grunder (links), uitbater van cafe 't wiefke in Losser en Getty Schepers, matchmaker bij Datingoost.

Dating Oost houdt een party voor singles bij Café ‘t Wiefke in Losser

Algemeen

Singles tussen de ongeveer 40 en 67 jaar zijn van harte welkom op de singlesparty van Dating Oost op zaterdag 13 augustus. De party wordt gehouden bij Cafe ‘t Wiefke in Losser. Vanaf 20.30 uur worden gasten ontvangen met ‘een bubbeltje’.

LOSSER - Achter Café ‘t Wiefke staat een grote partytent/overkapping. Hier kan en mag men roken, maar men mag hier ook gaan zitten wanneer het binnen te warm wordt. Op deze manier hebben de buren aan de overkant en aan de straatkant geen last van de gasten van Café ‘t Wiefke.
Wat is een singlescafe van Dating Oost? Het doel van de singlesparty’s is gezelligheid. Het is géén datingavond. Dat legt téveel druk en de verwachtingen zijn dan te hoog. “Je komt omdat je zin hebt in een leuke avond, in je eentje... We ontvangen iedere gast persoonlijk bij de entree. Het is echt een besloten avond”, aldus de organisatie. “80 tot 90 procent van onze gasten komt alleen binnen. Eén keer geweest dan herken je altijd weer iemand als je een volgende keer binnenstapt. Zo maak je weer nieuwe kennissen en vrienden. Altijd gezellig.”

Dating Oost weet dat er een grote kans is dat men iemand tegenkomt die men écht leuk vindt. “Maar dat is geen garantie en moet ook je doel niet zijn. Laat je verrassen. Het is altijd gezellig en ongedwongen.” Er kan zeker gedanst worden. De muziek kan makkelijk harder gezet worden.
Café ‘t Wiefke is te vinden aan de Brinkstraat 41 in Losser. Iedereen die single is en tussen de (ongeveer) 40 en 67 jaar is van harte welkom vanaf 20.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig, het mag wel. Een lidmaatschap van Dating Oost is ook niet nodig.

Kijk voor meer informatie over onder andere de parkeermogelijkheden en kosten op de website van Dating Oost of bel 0546-492899.

www.datingoost.nl

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 15 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48