JYSK Almelo geeft tips zodat je op het warme strand goed beslagen ten ijs komt..
JYSK Almelo geeft tips zodat je op het warme strand goed beslagen ten ijs komt..

Wat nemen we mee naar het strand?

Algemeen

Vier je vakantie in eigen land of ga je dit jaar gezellige dagjes weg? Niets is zo lekker om op een warme zomerdag je spullen te pakken en naar het strand te gaan! Aan zee heb je gegarandeerd een lekker vakantiegevoel. Maar wat neem je allemaal mee? Uiteraard je zwemkleding en een goed humeur. Maar daarnaast is het ook wel fijn om voor een lange dag niet te veel maar wel het juiste mee te nemen. Hieronder wat tips van JYSK Almelo, zodat je op het warme strand goed beslagen ten ijs komt.. om maar in verkoelingstermen te spreken!

ALMELO - Een stranddag begint natuurlijk met het hebben van een strandlaken. Of je er nou voor kiest om een ligbedje te huren of gewoon op het zand te liggen, een fijn badlaken dat er mooi uit ziet én lekker zacht is een must-have.

Bij Jysk Almelo is de strandlaken BACKA in vier leuke verschillende printjes verkrijgbaar, dus voor ieder wat wils. En je shopt dit strandlaken ook nog eens voor een zeer budgetvriendelijke prijs. Je hebt natuurlijk ook een mooie en handige tas nodig voor jouw zonnebrandcrème, zonnebril, handdoek, flesje drinken en glazen of schaaltjes. Neem je ook wat lekkers mee? Denk dan aan een koeltas met koelelementen, zodat jij van een koud hapje en drankje kunt genieten. Met een thermofles of thermomok houd jij je koele drankjes koel of kun je je hete koffie of thee juist warm houden. Uiteraard heb je soms ook van die warme dagen dat je het liefste alleen maar in de schaduw wilt zitten om een boekje te lezen. In dat geval is het fijn om onder een parasol te kunnen zitten.

Wist je dat JYSK Almelo een ruim assortiment aan parasols, in verschillende kleuren, stijlen en prijzen heeft? Maak het af met een groot kleed, om samen met je vrienden of familie op te zitten. Het voordeel van een plaid is dat je die ook om je heen kunt slaan wanneer het kouder wordt in de avond. En wanneer de zon langzaam in de zee verdwijnt hoef je nog niet naar huis. De schemering op een strand heeft ook zo zijn charme.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 16 minuten geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48