<p>De deelnemers genoten volop van de gezellige wandeltocht. Dit werd dankzij de vrijwilligers een mooi uitje!</p>

De deelnemers genoten volop van de gezellige wandeltocht. Dit werd dankzij de vrijwilligers een mooi uitje!

Dagbesteding Dorpsbeek aan de wandel in Losser

Vorige week woensdag en donderdag heeft de dagbesteding De Dorpsbeek in Losser een tweedaagse avondwandeling gehouden. Alle bezoekers en mantelzorgers waren welkom om mee te lopen, met veel aanmeldingen. Ook het personeel van de thuiszorg van Carintreggeland meldde zich spontaan, ook als vrijwilligers.

LOSSER - De eerste avond vertrok men vanaf het kulturhus in Overdinkel voor een wandeling rondom de kern. De koffiestop was bij de familie Niemeijer waar ze hartelijk werden ontvangen voor een kopje koffie met wat lekkers. 

De tweede avond was de start bij Dagbegeleiding De Dorpsbeek in Losser en werd er wederom in en rondom Losser gewandeld, richting de Zandbergen. Daar was de koffiestop bij de familie Elferink. De wandelgroep kreeg wederom een hartelijke ontvangst met koffie én wat lekkers. “Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind en was het enthousiasme groot. Al die blije gezichten, daar doen we het toch voor!”, aldus het verslag. “Al met al twee zeer geslaagde avonden die zeker voor herhaling vatbaar zijn. Dus ook in 2023 willen we weer met een fijne groep op stap.”

Meer berichten