Conference League: Twente treft Union of Cukaricki

ENSCHEDE - Maandagmiddag is er in het Zwitserse Nyon geloot voor de derde voorronde van de UEFA Conference League. Hierin speelt FC Twente op donderdag 4 en donderdag 11 augustus tegen de winnaar van de wedstrijd Union Luxembourg (Lux) - Cukaricki (Ser). FC Twente speelt eerst een thuiswedstrijd.

Union en Cukaricki spelen komende week (op 21 en 28 juli) nog tegen elkaar in de tweede voorronde van de Conference League. De wedstrijden in de derde voorronde van de UEFA Conference League worden gespeeld op donderdag 4 en donderdag 11 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt op een later tijdstip.

Ook achter de schermen verricht de club weer het nodige werk om alles klaar te stomen voor weer een daverend nieuw seizoen. De inzet van vele medewerkers en vrijwilligers is nodig om dit altijd tot een succes te maken. Ook de steun van alle trouwe supporters is hierbij onmisbaar. Wilt u FC Twente graag steunen, naast de aanwezigheid bij de wedstrijden? Neem dan ook eens een kijkje bij de FC Twente fan store in het stadion of bij de online winkel:

https://shop.fctwente.nl

Meer berichten