<p>De Zomer Deals maken reizen met de regionale bus en trein nog aantrekkelijker deze zomer.</p>

De Zomer Deals maken reizen met de regionale bus en trein nog aantrekkelijker deze zomer.

(Foto: Marcel Jurian de Jong)

Zomer Deals in bus en trein

Wie deze zomer eens op reis wil met de regionale bus of trein kan gebruik maken van de Zomer Deals van vervoersbedrijven Twents en Blauwnet.

TWENTE - De regionale vervoerders brengen iedereen graag naar de allerleukste bestemmingen in de hele regio. Er zijn deals voor elk type reiziger, jong én oud. De actie loopt vanaf nu tot en met 28 augustus. Met de dagkaart van 6 euro kun je de hele dag reizen met de bus. Voor reizigers die ook met de trein gaan is er de Zomerdagkaart bus & trein. Hiermee reis je de hele dag in de bussen van Twents én de regionale treinen van Blauwnet voor maar 10 euro. Kinderen reizen voor 1 euro met je mee. Voor reizigers met grootse plannen is er het Zomer Vrij-abonnement bus voor 49 euro (of bus én trein voor 65 euro). Hiermee reis je een maand lang onbeperkt met alle bussen van Twents en de Blauwnet-trein tussen Zutphen, Hengelo en Oldenzaal. Kijk voor alle voorwaarden op www.twents.nl/zomerdeals.

Sharon Bolhuis (marketeer bij Twents): “De zomer is dé tijd om op pad te gaan en lekker buiten te zijn, met of zonder kids. Thuis blijven hebben we de afgelopen twee jaar al genoeg gedaan. Nieuwe zomerkleding shoppen, gezellig borrelen met vrienden of met de kinderen naar het strand: het kan allemaal weer!” Kijk voor meer informatie ook op: www.keolis.nl 

Meer berichten