Dankzij ruim 55 jaar ervaring kan Hubo XL/Morsink Interieurspecialist passend advies geven voor veel aspecten van woningaankleding. Nu met een aantrekkelijke cadeaubon-actie!
Dankzij ruim 55 jaar ervaring kan Hubo XL/Morsink Interieurspecialist passend advies geven voor veel aspecten van woningaankleding. Nu met een aantrekkelijke cadeaubon-actie!

Actie: cadeaubon van 200 euro bij Hubo XL in Losser

Algemeen

Een nieuwe woning, nieuwbouw of een verbouwing waar je wel wat hulp kan gebruiken bij de keuzes voor inrichting en montage? Bij Hubo XL Losser/Morshuis Interieurspecialist krijg je advies op maat.

LOSSER - Het familiebedrijf heeft ruim 55 jaar ervaring. Zij adviseren graag op het gebied van kleuren, vloeren, raamdecoratie, horren, traprenovatie, kasten en deuren op maat, buitenzonwering, noem het maar op! Met alle service onder één dak biedt Hubo XL Losser/Morshuis interieurspecialist een totaalprijs met een vast aanspreekpunt. De verschillende werkzaamheden worden achter elkaar aan gepland en door hun eigen monteurs uitgevoerd. Vanzelfsprekend met een een goede nazorg en service. Het motto is dan ook: Meten, Maken en Monteren. 

Kom langs en laat je inspireren met goed advies. Bel voor een afspraak of kom gezellig langs. De gehele maand juli ontvangt men een tegoedbon van 200 euro, bij besteding van minimaal 1.000 euro aan raamdecoratie, pvc-vloeren, horren, gordijnen en traprenovatie (Niet geldig op montage en lopende acties). Hubo XL Losser/Morshuis interieurspecialist is gevestigd aan de Industriestraat 2, 7582 CR Losser. Bel: 053-5360534

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 9 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48