<p>H&eacute;t Wooncentrum heeft de laatste trends in huis.</p>

Hét Wooncentrum heeft de laatste trends in huis.

Hét Wooncentrum heeft laatste trends

Hét Wooncentrum heeft altijd de laatste woontrends in huis. Bedrijfsleider Steven Bakker kan dit met zijn deskundige team in Almelo alleen maar beamen. Want van home-deco wanddecoratie tot verlichting of fauteuils, de laatste trends tegen de scherpste prijzen, vind je bij Hét Wooncentrum op Woonboulevard Almelo.

ALMELO - De laatste tijd is de relax fauteuil helemaal upcoming. Was het vroeger iets voor de slaperige man achter zijn scherm, tegenwoordig heeft een mooie fauteuil een prominente plaats in een afgestylde woonkamer-hoek.

Design met diverse functie
Denk aan modern design met diverse functies, waar je naar een lange werkdag in zit- of ligstand heerlijk tot rust kunt komen. Maak deze hoek af met verschillende bijzettafeltjes. Niks is leuker dan deze te mixen en te matchen.
Dit kan in hoogte maar ook in diverse materialen. Denk aan marmer, glas of hout.

Gedegen kwaliteit
Wist je dat je bij Hét Wooncentrum kwaliteit tafels in diverse afmetingen kunt kopen? Denk aan eiken, mango of lamilux. De eettafel krijgt een prominente plek in de living of keuken wanneer deze omringd wordt door stoelen met een stevige zitcomfort. Durf bijvoorbeeld te combineren met diverse kleuren en materialen. Daarnaast kan de keuze gemaakt worden uit meerdere designs. Zo zijn er kuipstoelen, draaistoelen, met of zonder wieltjes. Een kleine twist zorgt voor dat verassende effect. De verkoopadviseurs van Hét Wooncentrum helpen je daar graag bij.

In een handomdraai anders
Ook de uitgebreide kussen- en decoratieafdeling geven een palet aan mogelijkheden weer. Zo kun je per seizoen met een handomdraai een bank of vensterbank veranderen. Denk in de zomer aan zonnige tinten als summer orange of taupé. Maar ook wanddecoratie zorgt soms voor een totale metamorfose. Plaatst in je hal eens een prominente spiegel of stijlvol wanddoek. Een eyecatcher zorgt meteen voor een hele andere uitstraling.

Ruim assortiment
Bij Hét Wooncentrum Almelo vind je een ruim assortiment aan banken, stoelen, tafels, kasten en decoratie. De adviseurs van Hét Wooncentrum denken graag met je mee. Want “een thuis” moet een plek zijn waar je jezelf in een persoonlijke sfeer comfortabel voelt.

Hét Wooncentrum kan een complete woon-inrichting verzorgen. Ben je op zoek naar advies? Kom een keer vrijblijvend langs! Hét Wooncentrum heeft niet voor niets het volgende slogan: “Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is!”
Een voorproefje vind je op: www.wooncentrum.net.

Meer berichten