Jarno Zuithof in Bornerbroek met de nieuwe Subaru Solterra.
Jarno Zuithof in Bornerbroek met de nieuwe Subaru Solterra.

Unieke EV-Night Autobedrijf Zuithof

Algemeen

Autobedrijf Zuithof in Bornerbroek houdt op maandag 20 juni vanaf 19.30 uur voor de eerste keer een exclusieve EV-Night. Ook wordt de nieuwe Subaru Solterra gepresenteerd. “Een mooie auto, rijdt goed’’, zegt Jarno Zuithof van Autobedrijf Zuithof.

BORNERBROEK – De introductie van de Subaru Solterra is een van de onderdelen van de informatieavond over elektrische voertuigen die bij Autobedrijf Zuithof op het adres Tusveld 15 wordt gehouden.
Jarno Zuithof heeft er -uiteraard- al in gereden. “Ja, echt een mooie auto. En hij rijdt goed. Vierwiel aangedreven, elektrisch en met lage bodemvrijheid. Een robuuste auto die tegen een stootje kan.’’

De Subaru Solterra is bij Zuithof te koop vanaf 56.395 euro. “Uit voorraad leverbaar’’, zegt Jarno Zuithof erbij.
Bij de EV-Night van maandag 20 juni zijn de Solterra’s te bewonderen. En dat niet alleen, want er komen ook meerdere sprekers die alles kunnen vertellen over elektrisch rijden. “Bekenden uit de autowereld’’, aldus Zuithof, die nog geen namen prijsgeeft.

Dat de elektrische auto inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken is, weten ze bij Zuithof. “Bijna 20 procent van de nieuw verkochte auto’s is inmiddels elektrisch. Toch is elektrisch rijden voor velen nog onbekend. Voor ons aanleiding om een EV-Night te houden. Tijdens dit event zullen er onder genot van een hapje en een drankje diverse sprekers aanwezig zijn om u mee te nemen in de wereld van het elektrisch rijden. Het wordt een boeiend, interessant en leerzaam programma, dat u onder meer kort meeneemt door de geschiedenis van de EV, de mogelijkheden van het laden en de kosten van elektrisch rijden. En het unieke daarbij is ook nog dat we de nieuwe Solterra, Subaru’s eerste EV, gaan onthullen.’’

Het programma begint om 20.00 uur en eindigt met een glas na de onthulling van de Solterra rond 22.00 uur. De inloop is vanaf 19.30 uur. “Deelname is kosteloos en u mag natuurlijk een introducé meenemen. U kunt zich aanmelden via een mail naar info@zuithof.nl.’’

Zuithof denkt ook aan mensen die op 20 juni niet kunnen. “Mocht u verhinderd zijn voor de EV-Night en al wel met de Solterra willen rijden, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. De dag na de EV-Night, op dinsdag 21 juni, hebben we de mogelijkheid voor een beperkt aantal proefritten’’, aldus Jarno Zuithof. Even bellen met Zuithof kan ook: 074-38 41 352.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 58 minuten geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48