Afbeelding

Midzomerconcert door Concordia

Algemeen

Muziekvereniging Concordia houdt op donderdag 30 juni een midzomeravondconcert in ‘t Trefhuus in Overdinkel.

OVERDINKEL - Concordia zal dan een mooi midzomeravondconcert ten gehore brengen. De muziekvereniging wil na de corona periode zichzelf weer gaan vertonen voor de samenleving van Overdinkel. Door de pandemie waren optredens immers niet haalbaar in diverse periodes. Nu kunnen zij dit weer hervatten. En waar is het mooier om dit te doen dan op het terras van het eigen lokale kulturhus, ‘t Trefhuus aan de Hoofdstraat. Voor Concordia is het op kunnen treden voor lokaal publiek ook belangrijk voor de zichtbaarheid van de verenging zelf.

Het orkest zal om 20.00 uur het concert aftrappen met een aantal vrolijke zomerse werken. Het terras is geopend dus voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Kortom het belooft een sfeervolle en muzikale avond te worden in Overdinkel. Mocht u dit met eigen ogen en oren willen meemaken dan bent u van harte welkom. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53