Miskoopjes gezocht voor jaarlijkse Hellehond-veiling

Een vaste afsluiting van de Hellehondsdagen in De Lutte is de ludieke veiling. Jaarlijks worden de nodige interessante items geveild op de zondag, waarbij de opbrengst ten goede komt aan de gemeenschap. Bij de vorige veiling in 2019 werd nog een recordbedrag van ruim 11.495 euro ingezameld. 

DE LUTTE - De veiling is altijd een leuk hoogtepunt, vooral ook vanwege de bijzondere items die op ludieke wijze aan de man/vrouw gebracht worden.

Dit jaar kiest de organisatie voor een passend thema, waarbij iedere inwoner wel iets zou kunnen hebben. Men wil namelijk leuke “corona-miskoopjes” veilen. Tijdens de lockdowns sloeg men massaal aan het webwinkelen, waarbij ook de nodige miskoopjes gedaan werden. Zo kocht oud-voorzitter Stephan Bosch nieuwe voetbalschoenen... die bij de eerste training na corona toch te klein bleken te zijn. Ook de nodige andere items werden gekocht om uiteindelijk achterin de de schuur of op zolder te eindigen.

De veilingmeesters hopen dat mensen nu leuke miskoopjes willen doneren met een bijpassend verhaal. Men kan dan contact opnemen via veilinghellehondsdagen@hotmail.com Er is ruimte voor zo’n twintig items, dus bij te veel maakt men een selectie uit de leukste items.

Meer berichten