OV ambassadeurs Henk de Klerk en Ad Schellekens.
OV ambassadeurs Henk de Klerk en Ad Schellekens. Foto: ROB KLEERING VAN BEERENBERGH

Maak eens een OV-proefreis

Algemeen

Regelmatig worden in Twente inloopspreekuren gehouden door de OV-ambassadeurs. Mensen kunnen hier terecht met al hun vragen over het reizen met de bus en trein. De vrijwillige ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die leeftijdsgenoten op weg helpen.

OLDENZAAL - Het eerstvolgende OV-spreekuur in Oldenzaal staat gepland voor dinsdag 21 juni, van 14.00 tot 15.30 uur in het Michgoriushuis aan de Marktstraat 10-12. Men kan er terecht met vragen over onder meer abonnementen en het opladen van de OV-kaart.

Nog leuker dan praten over het reizen is het écht reizen! Om de opgedane kennis in de praktijk te brengen houden de OV-ambassadeurs ook weer een proefreis. Zij helpen dan onder meer met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken. Aanmelden kan op het inloopspreekuur en ook via www.ervaarhetov.nl/proefreis of door te bellen met de OV-ambassadeurs: 038 - 45 40 130. De proefreis zal gehouden worden op maandag 27 juni, met als vertrekpunt het Oldenzaalse station. Hier kan men dan reizen met zowel bus als trein. De OV-ambassadeurs houden ook in andere gemeenten dit soort activiteiten. Kijk voor de actuele planning op: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur 

Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30