<p>Het delen van ervaringen met alzheimer in de breedste zin staat centraal. De bijeenkomsten voorzien in een belangrijke behoefte.</p>

Het delen van ervaringen met alzheimer in de breedste zin staat centraal. De bijeenkomsten voorzien in een belangrijke behoefte.

(Foto: Shutterstock.com)

Alzheimer Café Losser op 14 juni weer in Overdinkel

Op dinsdag 14 juni is er weer een Alzheimer Café. Dit keer strijken ze neer bij ‘t Trefhuus in Overdinkel. De avond staat in het teken van ‘Muziek’.

OVERDINKEL - De twee buurvrouwen Anneke en Betsie nemen bezoekers, door middel van poëzie, rekwisieten en muziek, mee naar hun jeugdjaren. De buurvrouwen worden gespeeld door Sonja Oude Grotebevelsborg en Angelique Brugging. Het beloofd een avond te worden waar herinneringen met een lach en een traan op de voorgrond staan.

Het Alzheimer Café Losser is een informeel trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Tijdens de bijeenkomsten worden onderwerpen behandeld waarmee mensen met dementie en hun mantelzorgers te maken hebben. Men krijgt informatie over de omgang met dementie en er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten. Het Alzheimer Café is vanaf 19.00 uur geopend. Toegang is gratis. Het programma start om 19.30 uur. Van 20.00 tot 20.30 uur is er een pauze en daarna is er van 20.30 tot 21.00 uur gelegenheid om vragen te stellen. Om 21.00 uur sluiten ze het café af.

Meer berichten