<p>De bibliotheek brengt de openingstijden op de vrijdagavond iets terug; men is dan tot uiterlijk 19.00 uur welkom in de vestiging in &#39;t Lossers Hoes.</p>

De bibliotheek brengt de openingstijden op de vrijdagavond iets terug; men is dan tot uiterlijk 19.00 uur welkom in de vestiging in 't Lossers Hoes.

(Foto: )

Bibliotheek Losser past haar openingstijden aan

De bibliotheek Losser past de openingstijden iets aan. Vanaf vrijdag 1 juni is de bibliotheek namelijk op vrijdagen gesloten om 19.00 uur.

LOSSER - De bibliotheek is nu op de vrijdagavond nog extra ruim geopend tot 20.00 uur om mensen de gelegenheid te geven na het werk nog even langs te gaan. In de praktijk blijkt er echter in dat laatste uurtje vrijwel niemand langs te komen. Bovendien is het ook lastig om de personele bezetting rond te krijgen volgens Fundament. Hierop is besloten om dit iets terug te halen naar 19.00 uur.

Per 1 juni zijn de openingstijden als volgt: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. Vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Naast dat de bibliotheek nog steeds veel fysieke boeken en andere materialen uitleent zijn er ook steeds meer digitale mogelijkheden om materiaal te ‘lenen’. Zo zijn er ook digitale boeken beschikbaar, evenals muziek en luisterboeken. De bibliotheekmedewerkers maken bezoekers ook graag wegwijs in deze digitale mogelijkheden!

Meer berichten