Foto:

Aanmelden voor derde editie dorpsquiz De Lutte

Na twee jaar gedwongen afwezigheid keren weer veel activiteiten terug. Zo zal dit jaar dan eindelijk de derde editie van de Dorpsquiz De Lutte gehouden worden. En wel op vrijdag 24 juni.

DE LUTTE - In 2018 en 2019 waren dit erg gezellige evenementen. De opzet is dit jaar weer gelijk: men speelt mee in een team vanaf een zelfgekozen locatie. Dit kan dus thuis zijn, een café of sportkantine. Deelnemers krijgen dan vragen en opdrachten die heel divers zijn. Zo bestaat een team het beste uit puzzelaars, muziekkenners, creatieve denkers, lefgozers en knappe koppen aldus de organisatie. Er zullen ook weer de nodige opdrachten zijn die ‘op het randje zitten’, waardoor ‘eigenlijk ook wel een dorpsgek’ handig is. Er is geen maximaal aantal deelnemers per team. Wel moet de teamcaptain ten minste 18 jaar oud zijn en uit De Lutte komen. Kortom, het lijkt weer een uitdagend en hilarisch avondje te worden.

De Dorpsquiz zal gehouden worden op vrijdag 24 juni van 19.00 tot 23.00 uur. Aanmelden voor de dorpsquiz kan via www.hellehondsdagen.nl. Deelname kost 40 euro per team en de hoofdprijs is 1.250 euro. Inmiddels zijn er al ruim 40 teams aangemeld en er is plaats voor maximaal 50 teams.

Meer berichten