BoXXer XXL Almelo heeft een mooie weggeefactie.
BoXXer XXL Almelo heeft een mooie weggeefactie.

Bijzondere actie bij BoXXer XXL Almelo

Algemeen

BoXXer XXL Almelo geeft een splinter nieuwe Samsung koel/vriescombinatie ter waarde van 499 euro weg! Scan direct de QR code of ga naar facebook.com/boxxeralmelo en doe mee!

ALMELO - Alles wordt duurder! Daarom blijft BoXXer XXL Almelo een prijsvechter!

Bij BoXXer XXL Almelo vind je werkelijk alles voor in en om het huis! Maar kwaliteit en goede service tegen een uiterst scherpe prijs staat voorop! BoXXer XXL Almelo heeft deze week een wel erg leuke weggeef actie! Ken of ben jij iemand die een nieuwe koel/vriescombinatie kan gebruiken? Scan dan de QR code of ga naar facebook.com/boxxeralmelo en doe mee!

Ruim assortiment witgoed
“Wat BoXXer XXL op Woonboulevard Almelo uniek maakt, is ons ruime assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld in heel Twente het ruimste assortiment in Amerikaanse koelkasten! En ook in wasmachines en drogers vind je hier uiteenlopende modellen met verschillende prijsklassen. Denk aan merken als Samsung, Siemens, AEG, Bosch, Miele en Whirlpool of Beko”, aldus eigenaar Lars Elferink.

De deukjeshoek
Op de eerste etage (lift of trap) vind je deze uitgebreide witgoedafdeling aan wasmachines, drogers, vriezers, (combi)ovens en kookplaten. Maar vergeet ook de deukjeshoek niet! Deze staat duidelijk naast de lift aangegeven en soms is het deukje vrijwel onzichtbaar. Maar BoXXer XXL verkoopt het dan wel tegen een giga scherpe prijs. Zeker een bezoekje waard dus!

Klaar voor de zomermaanden
De warme zomerdagen komen eraan. Dit betekent heerlijk genieten in je tuin met lange avonden in de overkapping. Niets is fijner om ook daar alles goed voor elkaar te hebben! Een extra koelkast met frisse drankjes is wel zo makkelijk! En met een gezellige pizza-oven of grilplaat geniet je van de mooie momentjes. Wordt je veranda een verlengde van je woonkamer? Zorg dan voor de juiste tv- en audio apparatuur. En na een klamme zomeravond is het fijn om, middels een mobiele airco, in een koele slaapkamer heerlijk in slaap te vallen.

Als op het gebied van computers, tv/audio, stofzuigers en overige klein-huishoudelijke apparatuur vind je op de begane grond in de winkel. Laat je vrijblijvend adviseren door de specialisten van BoXXer XXL Almelo. Zij lopen de wensen met je door en zoeken graag mee naar de beste oplossing voor jouw budget.

Uit voorraad leverbaar
Lars Elferink: “Bijna alles is direct uit voorraad leverbaar maar anders kunnen wij alsnog snel leveren vanuit ons grote centrale magazijn. Je kunt je product gelijk zelf meenemen of later op de dag gratis laten bezorgen! Als je dat wilt sluiten onze handige monteurs het apparaat ook graag werkend aan. Wij denken graag met je mee!”

Voor meer informatie: www.boxxer.nl.

door Juliette Vrijhoeven/Woonboulevard Almelo

Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48
Het team van Gastouderopvang Linds.
Gezellige opvang bij Gastouder Linds 22 mrt, 11:30