Sfeer en gezelligheid horen bij de voetbalclubs; sfeerbeeld van een AJC-activiteit uit 2016.
Sfeer en gezelligheid horen bij de voetbalclubs; sfeerbeeld van een AJC-activiteit uit 2016. Foto: Steef Alblas

Al veel stappen gezet voor Losserse fusieclub SV Losser

Algemeen

De fusie tussen de Losserse voetbalclubs AJC ‘96 en KVV Losser krijgt steeds meer vorm. Het is een ingrijpend proces met veel bewegende delen. Inmiddels zijn diverse concrete stappen in gang gezet.

LOSSER - Op 1 mei communiceerde het oprichtingsbestuur van het nieuwe SV Losser voor het eerst met één stem. En men had veel te melden; sinds de algemene ledenvergadering hebben de diverse werkgroepen niet stilgezeten.

De werkgroep Uitstraling is bezig om SV Losser een nieuwe, eigen identiteit te geven die recht doet aan het verleden van beide clubs. Zo werken zij aan het ontwerpen van de nieuwe tenues en er ligt inmiddels een nieuw ontwerp voor het clublogo klaar. Op Facebook is zelfs een heel filmpje met uitleg te vinden over de designkeuzes. Zo liet men zich onder meer inspireren door het schild en de vlag van de gemeente Losser.

De werkgroep Financiën is druk bezig om uit de twee afzonderlijke begrotingen een coherent financieel plaatje samen te stellen. Ook hier zijn er de nodige praktische zaken die geregeld moeten worden, zoals sluiting van de oude rekeningen en opening van nieuwe.

De werkgroep Accommodatie heeft ook een omvangrijke klus in het geheel, aangezien twee sportparken een geheel nieuwe uitstraling moeten krijgen, van de vlaggen tot de kantines. Een eveneens belangrijk aspect is de sponsoring van de nieuwe, samengestelde club. Zo is de werkgroep Sponsoring druk bezig om te kijken wie straks de hoofdsponsor gaat zijn van de Losserse trots. Er zijn verder ook al sponsorcontracten gesloten voor de komende jaren, wat SV Losser de komende tijd de nodige zekerheid moet bieden.

Op voetbaltechnisch vlak hoopt men eind juni de elftalindelingen klaar te hebben. Deze werkgroep Voetbal trok eerder ook al Roy Elferink aan als nieuw technisch manager. Vanaf volgend seizoen is hij verantwoordelijk voor veel aspecten van het voetbal binnen de club.

Afbeelding
NDC Kuier Deur Challenge in Losser 12 uur geleden
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 12 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Losser vertoont bekende film 'The Duke' 13 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 14 uur geleden
Afbeelding
Energietoeslag na juni/juli 15 uur geleden
Afbeelding
Overdinkel geniet van The Passion 16 uur geleden
Afbeelding
Geslaagd klootschiettoernooi op het Hulsbeek na korte afwezigheid 16 uur geleden
Afbeelding
Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw 30 mrt., 15:43