<p>Het dauwtrappen is een mooie traditie in Losser. De nachtwandeling is dit jaar vervangen door een ochtendwandeling. Zo kunnen ook gezinnen makkelijk meelopen.</p>

Het dauwtrappen is een mooie traditie in Losser. De nachtwandeling is dit jaar vervangen door een ochtendwandeling. Zo kunnen ook gezinnen makkelijk meelopen.

(Foto: )

Dauwtrapviering terug in Losser

Na drie jaar afwezigheid is de Dauwtrapviering weer terug in Losser. De vaste traditie gaat dit jaar in een iets aangepaste versie verder op donderdag 26 mei.

LOSSER - Menig Lossernaar zal er bekend mee zijn; de dauwtrapviering. In eerdere jaren werd altijd een nachtelijke wandeling gehouden met aansluitend een ochtendviering in openluchttheater Brilmansdennen. Dit jaar is de nachtwandeling vervangen door een ochtendwandeling. Om 07.00 uur start het dauwtrappen, met het openluchttheater als vertrekpunt. Het tijdstip is bewust gekozen zodat ook gezinnen deel kunnen nemen. Aanmelding voor de wandeling is niet verplicht, maar wel fijn volgens de organisatie. Dit kan door te emailen met secretariaat@mariavlucht.nl of bel maandag, woensdag of vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur naar 053-5361675.

Na afloop van de wandeling, om 09.00 uur, is de gebruikelijke oecumenische gebedsdienst in het openluchttheater Brilmansdennen. Dominee Hennie Marsman en pastoraal werkster Carla Berbée zullen deze leiden. Muziekvereniging Excelsior zorgt voor de muzikale omlijsting. Er is ook een collecte voor Oekraïense vluchtelingen. Na afloop staan er koffie en broodjes klaar voor de aanwezigen.

Meer berichten