<p>Voor de zieke of alleenstaande senioren is kerkbezoek niet meer vanzelfsprekend. Met de zieken- en ontmoetingsdagen wil de parochie ook hen graag behouden voor de gemeenschap.</p>

Voor de zieke of alleenstaande senioren is kerkbezoek niet meer vanzelfsprekend. Met de zieken- en ontmoetingsdagen wil de parochie ook hen graag behouden voor de gemeenschap.

(Foto: )

Zieken- en ontmoetingsdagen

LOSSER - De parochie Maria Vlucht houdt de komende tijd weer diverse zieken- en ontmoetingsdagen in de deelnemende kerken. Doel van deze seniorenochtenden is om de banden met de oudere parochianen op een leuke manier in stand te houden. Vooral ook de mensen die ziek zijn of door andere omstandigheden zelden in de kerk kunnen komen. Deze week werd de eerste ontmoetingsdag al gehouden in Lonneker.

Op dinsdag 31 mei is de zieken- en ontmoetingsdag voor katholiek Losser in het ontmoetingscentrum van De Losserhof. Deze is gericht op parochianen van 83 jaar en ouder en hun partners. Zij krijgen een persoonlijke uitnodiging in de bus waarmee zij zich aan kunnen melden. Het programma start ‘s ochtends om 09.30 uur met een eucharistieviering en aansluitend ziekenzalving. Daarna is een gezellig samenzijn en lunch. Afsluiting is om 13.30 uur.

In Overdinkel zal deze zieken- en ontmoetingsdag gehouden worden op donderdag 29 september. Plaats van handeling is dan het parochiecentrum of in De Overkant, tegenover de Gerardus Majellakerk. Hier is iedereen vanaf 80 jaar welkom. Het programma begint later op de dag, namelijk om 14.00 uur. Naast de eucharistieviering en ziekenzalving is er afsluitend een gezellig samenzijn.

Meer berichten