Willie Oosterhuis: 'Zoals Sanne het zegt: 'Het wordt gewoon... eh.... gewoon Top Tv'.'
Willie Oosterhuis: 'Zoals Sanne het zegt: 'Het wordt gewoon... eh.... gewoon Top Tv'.'

‘Special Tv brengt NEWS’: talkshow van RTV Oost

Algemeen

TWENTE - ‘Hier zijn de presentatoren... Keizer en Van den Brink’. De aankondiging van Thijs bezorgt al kippenvel; dat belooft wat, zo meldt Willie Oosterhuis. “Keizer en Van den Brink hebben vijf weken lang een Special Tv-team tot hun beschikking om de meest speciale talkshow ooit te presenteren over van alles... en vooral ook over de Special Olympics. Net als op de Special Olympics zijn het mensen met een verstandelijke beperking, die het doen en hoe! In duo’s gaan ze elke week op pad gaan om reportages te maken. Duo News wordt gevormd door Adri en Marcel, Duo Entertainment door Edwin en Michel, Duo Weer door Sharon en Remco en Duo Sport door Kelly en Raimond. En het zesde duo is Sanne en Willie!. Sanne regelt de boel en Willie mag haar assisteren.’’

Het productieproces wordt gevolgd door de Patchanka-camera, in de studio van RTV Oost wordt de talkshow live opgenomen en zorginstelling Aveleijn zorgt voor de persoonlijke begeleiding.

Willie: “En er komen niet zomaar gasten; het zijn Olympische sporters als Jeroen Dubbeldam, Michel en Ronald Mulder en handbiker Johan Reekers. En bekende artiesten als Jannes, Lee Towers en John de Bever. Het huisorkest is The Flying Birds. Vanaf zaterdag 7 mei elke week op RTV Oost: ‘Special Tv brengt NEWS’.

Afbeelding
Ooievaarsnesten spotten tijdens Losserse fietstocht 6 jun., 12:42
Afbeelding
500.000 euro subsidie beschikbaar gesteld voor verbeteren van gevels 5 jun., 14:43
Afbeelding
Jelle van Gorkom motiveert en inspireert na ongeluk 5 jun., 13:28
Afbeelding
Liedjes van Harry Bannink op Festival weekend Phion 3 jun., 14:25
Afbeelding
Afscheid van Johnny Teardrop & The Tissues in de Tuin van Soer 3 jun., 11:10
Afbeelding
Meevaller voor gemeente Losser 2 jun., 16:46
Afbeelding
Stop met roken voordat het te laat is 2 jun., 16:29
Afbeelding
Kunst in de tuin 2 jun., 15:43